KAPCSOLAT: Google helyezés javítása ügyében KERESSEN itt: küldjön online üzenetet

2012. december 22., szombat

Google keresőoptimalizálás

Új webrendszert építeni mindig öröm. Már csak azért is, mert ilyenkor az ember hiún azt reméli, hogy most majd tökéleteset alkot, egyet sem követ el a korábbi hibái közül. Logikus lesz a könyvtárrendszer, célszerű helyre kerül minden fájl, beleértve a képeket... No és persze remek lesz minden weblap, tartalmilag és kinézetileg, szövegében és tiszta valid kódjaiban egyaránt. Szeretni fogja a Google, élvezet lesz a keresőoptimalizálás.Aztán persze dehogy...

Most a szokásosnál is nagyobb a magammal szemben támasztott várakozás: az új webgalaxis egy új domain alatt épül - ráadásul első vásárolt tárhelyemen.

A honlap-rendszer igen sokrétű kíván lenni, úgy vélem, 2 év kell a felépítéséhez. Az első lépés, kell-e mondanom, a SEO-alrendszer kiépítése. Ma igen kemény munkával egyfelől kiválasztottam azt a 7-8 keresőkifejezést, amelyre koncentrálni fogok, továbbá elterveztem azt az 1 fő és 4 aloldalt, amelyek révén rendszer magja felépül. Az egyikre majd link is megy innen, de fontosnak történem a kis bázis felvázolását is - már csak emlékeztetőül is, magam számára. Tehát

Főlap:

Honlap-SEO. Weboldal optimalizálás Google kereséshez

Aloldalak:
 Nulláról kezdeni valamit persze hallatlanul nehéz, de úgy érzem, teljes web-világom további gazdagításához  ki kell lépnem a hhrf és ungparty, illetve az ingyenes blogok keretéből. Lássuk!

Frissítés: az új rendszer oldalai szépen debütáltak: 2 héttel indulásuk után legtöbbjük impozánsan jó helyen robbant be a Google-listákra. A Saját honlap optimalizálás oldalon készítettem is egy összefoglaló táblázatot az első eredményekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése