péntek

Ukrajna: cégalapítás - weboldal optimalizálás

ukrajnai cég weboldalának optimalizálása
Ukrajna közigazgatási térképe 2014 előtt
Miközben Magyarország keleti szomszédja rövid történelmének legsúlyosabb krízisét éli át (hogy túl is e, az kérdées), aközben az üzleti világban, minden aggodalom ellenére, fokozott érdeklődés mutatkozik Ukrajna iránt. Ez tette indokolttá, hogy éppen most vállaljam el egy honlap optimalizálását, amelyet már számos keresőkérdéssel sikerül a Google találati ranglista első helyére vagy legalább első oldalára pozícionálnom. Ezek egy része magyar, mint például a cégalapítás ukrajnában vagy a biztobságos jogi védelem, más részük ukrán, mint az, hogy надійний безпечний супровід бізнесу на Україні.

Részben könnyű dolgom van, mert a magyar keresésekre ezek nem túl gyakori kulcsszavak, részben nehéz is, mert emellett a honlap webmesteri gondozását is ellátom az optimalizálás mellett. Sokkal komplikáltabb a helyzet az ukrán kifejezésekkel, főleg, hogy nincs a munkámhoz megfelelő számú és erejű bázisoldalam.

Na de nem arról vagyok én híres, hogy megrettennék ilyen feladatoktól. Bizonyos részeredmények itt láthatok, ezzen nyomon is követhető, hogyan és mivel érem el a Google helyezések javulását-javítását:

Szószedet: Ukrajna közigazgatási térképe, kárpátalja, ungvár, ukrajna, kárpátalja ma, ukrán helyzet most, ukajna megyéi, városai, kijev, harkov, donyeck, krím, linképítés, ukrajna helyzete, kárpátalja térkép, ukrajna szétesése, lakossága, ukrajnai helyzet ma, weblap optimalizálás, ukrajna népessége, google helyezés, arvisurák, kárpátalja etnikai térképehonlap optimalizálás, правовий захист будівельних проектів, юридичний захист бізнесу, надійний адвокатський супровід, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése