Laptop javítás. Szerviz. Google helyezés

Notebook szerviz Budapest - Top 10 helyezés

dell laptop akku
Laptop alkatrészek vásárlása budapesti szerviz webáruházában: kijelző- és akkucsere

Dell, Asus, HP laptop akku, töltő

Hordozható számítógépek javítása - Bp. - Kijelző, akku, töltő,  billentyűzet

Nemcsak marketingesek vették észre, hogy a laptoppiac cirka 20 évvel ezelőtt rohamos fejlődésnek, bővülésnek indult. Ennek számos oka volt, az egyik nyilvánvalóan a technológiai fejlődés, továbbá az egyre több területen meghonosodó számítógépes munka (és szórakozás). Illetve az a felhasználói igény, hogy ugyanaz az eszköz legyen kezünk ügyében otthonunkban és munkahelyükön, utazás, nyaralás vagy egy szakmai tárgyalás során. A legnagyobb lökést azonban a notebookok elterjedésének az adta, hogy előbb a nagyobb, majd a kisebb városokban is teljessé lett az internet-penetráció, ezen belül a széles sávú mobilinternet és ingyenes WiFi.

Csak azért kevesen cipelték volna magukkal a táskaszámítógépüket utazásaikra, hogy majd egy szállodában dokumentumokat fognak szerkeszteni - de azért már igen, hogy a pályaudvaron, a vonaton és a hotelben is elolvashassák új leveleiket, figyelhessék a híreket, bejegyzéseket olvassanak és tegyenek közösségi oldalakon. Erre persze manapság egy okostelefon is alkalmas - de már egy szerződés megírására vagy esti filmnézésre kevésbé. Ha az internetezés, a munka és a szórakozás valamennyi területén jól, kényelmesen használható készüléket szeretnénk kezünk ügyében tudni, akkor a laptop a jó választás.

A piac tehát rohamosan bővült - de a szervizi szolgáltatás lassan követte. Egy ideig még szinte az volt a helyzet, hogy a tönkrement laptop helyett egyszerűbb (sőt, akár kifizetődőbb) volt újat vásárolni, mint a rosszat megjavíttatni. Szakemberekben és alkatrészekben egyaránt hiány mutatkozott egy ideig.

Ez a helyzet bő tíz éve radikálisan megváltozott.


Ám a laptopok használhatóságát nemcsak a mindenütt elérhető kitűnő szakszervizek segítették elő. Két fontos fejlődési pontot érdemes még említeni:

  • a notebookok súlya radikálisan csökkent, miközben teljesítményük javult
  • ugyancsak lényegesen javult a laptop akkumulátorok kapacitása, üzemideje

Ennek köszönhetően egy márkás noteszgép (Apple, HP, Acer, Asus, Dell, Lenovo) tulajdonosa számára sem a gép szállítása-mozgatása nem okoz gondot, sem az, ha több órán keresztül kell gépét üzemeltetnie hálózati forrás nélkül.


Az ajánlott  számtech vállalkozás 2 szakszervizt üzemeltet Budapest 2. (Fehérvári út), és 13. (Béke utca) kerületében: legjobb alkatrész webáruház - Notebook javítás | Budapest Szerviz. Évtizedes javítási tapasztalat.

dell asus laptop töltő

 Honlap optimalizálás és linképítés: a webshop oldalaira nézve
Google helyezés javítás: TOP10-be kerülés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése