Laptop javítás. Szerviz. Google helyezés

Notebook szerviz Budapest - Top 10 helyezés


Hordozható számítógépek javítása - Bp. - Kijelző, akku, töltő,  billentyűzet

A laptoppiac tíz egynéhány évvel ezelőtt rohamos fejlődésnek, bővülésnek indult. Ennek számos oka volt, az egyik nyilvánvalóan a technológiai fejlődés, továbbá az egyre több területen meghonosodó számítógépes munka (és szórakozás), illetve az a felhasználói igény, hogy ugyanaz az eszköz legyünk kezünk ügyében otthonunkban és munkahelyükön, utazás, nyaralás vagy egy szakmai tárgyalás során. A legnagyobb lökést azonban a notebookok elterjedésének az adta, hogy előbb a nagyobb, majd a kisebb városokban is teljessé lett az internet-penetráció, ezen belül a széles sávú mobilinternet és ingyenes WiFi. Csak azért kevesen cipelték volna magukkal a táskaszámítógépüket utazásaikra, hogy majd egy szállodában dokumentumokat fognak szerkeszteni - de azért már igen, hogy a pályaudvaron, a vonaton és a hotelben is elolvashassák új leveleiket, figyelhessék a híreket, bejegyzéseket tegyenek közösségi oldalakon. Erre persze manapság egy okostelefon is alkalmas - de már egy szerződés megírására vagy esti filmnézésre kevésbé. Ha az internetezés, a munka és a szórakozás valamennyi területén jól, kényelmesen használható készüléket szeretnénk kezünk ügyében tudni, akkor a laptop a jó választás.

A piac tehát rohamosan bővült - de a szervizi szolgáltatás lassan követte. Egy ideig még szinte az volt a helyzet, hogy a tönkrement laptop helyett egyszerűbb (sőt, akár kifizetődőbb) volt újat vásárolni, mint a rosszat megjavíttatni. Szakemberekben és alkatrészekben egyaránt hiány mutatkozott.

Ez mára radikálisan megváltozott.

Ám a laptopok használhatóságát nemcsak a mindenütt elérhető kitűnő szakszervizek segítették elő. Két fontos fejlődési pontot érdemes még említeni:
  • a notebookok súlya radikálisan csökkent, miközben teljesítményük javult
  • ugyancsak lényegesen javult a laptop akkumulátorok kapacitása
Ennek köszönhetően egy márkás noteszgép (Apple, HP, Acer, Asus, Dell, Lenovo) tulajdonosa számára sem a gép szállítása-mozgatása nem okoz gondot, sem az, ha több órán keresztül kell gépét üzemeltetnie hálózati forrás nélkül.


Az ajánlott  számtech vállalkozás három szakszervizt üzemeltet Budapest 2. (Fehérvári út), 6. (Teréz krt.) és 13. (Béke utca) kerületében: legjobb alkatrész webáruház - Notebook javítás | Budapest Szerviz. 5 év javítási tapasztalat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése