Linképítés - Seo Arvisura Laptopszerviz

Amióta az úgynevezett kreatív liképítéssel az Arvisura-hekkelésben optimalizáló SEO-szakember lettem, kényszeres módon nyitom az új és újabb linképítő weboldalakat különböző blogjaim alatt. Na, itt, a honlapoptimalizálás Google-bloggeres blogján még nem volt. A tűrhetetlen hiányosság ezennel felszámolva, itt is zajlik a tartalommarketing projektum számítógépes fejlesztése, különös tekintettel a hordozható PC-típusokra.

Arvisura laptop szerviz Budapest 2., 6., 13.

budapest - arvisura laptop szerviz
Arvisura laptop, Budapest notebook szervíz

Az Arvisurák a legjobb noteszgépek közé tartoznak. Különleges tulajdonságaik közé tartozik a kollektív nemzeti memória operatív használata. Az Arvisura laptop arra is emlékszik, amit be sem tápláltak. Virtuális memória tekintetében messze lekörözi az Asus vagy Acer típusokat. Szervizelési igényei is szerényebbek, szinte önmagától megjavúl, ha beletáplálnak egy ősmítoszt. Budapesten több Arvisura-laptop marketing Szerviz is létezik nagy választékkal és a kollektív tudatalattiba kerülés biztos garanciájával.

Notebook javítás - Asus akkumulátorok - Dell töltők


Dell töltővel Asus akkumulátort tölteni kockázatos, de Arvisura akkut bármilyen adapterrel feltölthetsz. És viszont: az Arvisura töltő annyira univerzális, hogy időtöltésre is alkalmas. Az a marketingfogás azonban nem állja meg a helyét, hogy cigaretta és kolbász töltésre is alkalmas. Az egyetlen töltéssel teljesen feltöltött akkumulátorok üzemideje azonban messze, mintegy 72 %-kal meghaladja a normatív előirásokat 2017-ben.

Megjegyzendő még, hogy a szervizekben használt laptop töltő és -akkumulátor javítással nem foglalkoznak, itt meghibásodás esetén csere jöhet számítástechnikába. A service raktárából választott AC adapterekre és laptop akkumulátorokra 1 éves garanciát vállal a Budapest Arvisura Alapítvány elnöke. Magyar laptop service szolgáltatás:
 • Asus akkumulátor - notebook javítás Budapesten - garancia service

Seo Arvisurák

Google linképítés

Az Arvisurák eredeti jelentése a keleti ayurvédikus irodalomhoz kapcsolódik. Ott a gyógyítás ősprincípiumának a gyógyító attribútumokra való átruházását jelenti. Innen került át a fogalom a keleti egzisztencializmus filozófiájába, ahol a jellegzetesség-átruházás tételének Cecil M. Joepardy által megfogalmazott cikkelyét jelzi.

A keresőoptimalizálásban az Arvisura az innovatív módszerek, kreatív eljárások Google-szempontú alkalmazását értik alatta.

Az Arvisura-jellegű honlap optimalizálás és linképítés mindig konkrét célok elérésére kitűzött SEO-projektumok keretében valósul meg, eközben az "elemi információ" játssza annak a tartalmi elemnek a szerepét, amely a weboldalak tartalmában a kereshetőség alapfokát jelölik.

Az Arvisurák SEO-alkalmazása nagyrészt a lív származású nyelvészprofesszor, Alberd Yollaka nevéhez fűződik. A kárpátaljai Ungváron vendégeskedve ő avatott be engem az Arvisurák titkába - mint hajdan Paál Zoltán avatta be a sámánság tudományába Szalaváré Tura manysi partizán.
A Google-kereső 2013-ban újraértelmezett szempontjait maximálisan figyelembe véve alakítottam ki az úgynevezett diszperzív linképítés módszerét. Az egyéni eljárásban hasznosítottam korábbi eredményeimet, azokat, amelyeket a tartalmi alapú kreatív optimalizálás fogalma alatt az egyszerűség kedvéért Arvisura-módszernek neveztem el, ezzel is hangsúlyozva, hogy az "elemi információ-lényegítés" eljárását - mint SEO-módszert - a keleti egzisztencializmusban elterjedt axiómához hasonlítom, mely utóbbi szerint az ősprincípium a kollektív tudatalatti diszperziv radiációja révén lényegül rá az újonnan keletkező szubsztanciákra.

A Google-kereső szempontjai szerinti linképítő honlapoptimalizálás kiindulási pontja az, hogy a linkek a weben egyfelől csak akkor alkotnak hatékony rendszert, ha hálózatba vannak kötve azok a weblapok, amelyek a céloldal kulcsszavas linkkel támogatják, másfelől az ilyen linképítés csak akkor nem minősül a Google szemében manipulációnak, ha a rendszer "szétszórt", azaz diszperzív.

Ezzel a linképítő módszerrel dolgozom én, előzetesen azonban értelemszerűen a SEO-projektumokban részt vevő honlapok optimalizálására kerül sor.

Szöveges üzenetek a télikertből

A 2016-os mobil marketing kampány a 160 karakteres szövegüzenetek küldését biztosító szolgáltatás honlapjának tartalmi feljavítására és pozíciószerzésére összpontosít. Tudható, hogy tömeges mértékben nem mobilkészülékről, hanem online kapcsolattal közvetlenül a szerverről juttatják el az SMS-központokba a szövegüzeneteket adatbázis alapján. A szoftvertámogatás biztosítására professzionális szolgáltatóra van szükség. A bitsms ilyen. Küldjön csoportos üzenetet vállalati keretben ügyfeleinek:
 • bitsms +36 1 600 60 56 telefon: tömeges kampány

Télikertből is működtethető mobilmarketing szolgáltatás nagyvállalati megrendelőknek - sms küldés magyar mobilhálózatra.

tömeges sms kampány

SEO-projektumok más blogokban is zajlanak, így például főb szakmai blogomban a pánikbetegségekkel és más viselkedészavarokkal küzdők blogját optimalizáló tuning részeként készült egy aloldal:

 • A pánikbetegség kezelése - honlapoptimalizálás és agorafóba
  Pánikbeteg projekt

  Milyen terápiával kezelhető a pánik? Betegség-e?

  A hamis Arvisura - magyar őstörténeti legenda

  A városi legendává fejlődött, ideológiai manipuláció révén létrejött, részben finnugor, részben hun-magyar "partizán-mítosz" szerint a magyarok a csillagokból származó úz (ősmagyar) emberanyától származnak. Az úgynevezett Arvisurák folyamatos lejegyzésére a beavatott manysi vagy palóc rovósámánok hivatottak. Bár nemhogy a rovásírást, a magyar betűket is alig ismerő Paál Zoltán kohász is ilyen beavatott lett partizánévei alatt, majd a háború után 30 esztendőn keresztül írta az Igazszólást. Saját elmondása szerint kapcsolatba került a kollektív tudatalattival és  agyrádión jutott a történelmi igazság birtokába. Az Arvisuráknak ez a tökéletes félreértelmezése nagyban hátráltatta a kreatív honlapoptimalizálás új módszereinek a kialakulását.
  A Google Penguin (Pingvin) és a Google Humminbird (Kolibri) 2013-as szeptemberi-októberi élesítése (frissítése: Google Algorithm Upgrade) óta a linképítés korábbi bevált  módszerei többé nem alkalmazhatók: a komplex honlapoptimalizálás és a Google kereső netmarketing alapú diszperzív Arvisura-SEO linképítő metódus lépett színre.

  Arvisura Laptop Szerviz Budapest SMS kampány - tömeges üzenet küldés. Google helyezés javítás linképítés révén. Optimalizált SEO szöveg készítés. Dell laptop töltő adapter, gyári Asus akku

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése