kedd

Rozsdamentes bútorzat fontossága a vendéglátásban

rozsdamentes konyhabútor

Rozsdamentes bútorzat megoldást nyújt a vendéglátóipari konyhák 2 égető problémájára egyrészről optimális helykihasználást biztosít a főzőhelyiségben másrészről tárolóhelyként szolgál a szükséges készülékek és napi alkalmazásban álló egyéb cikkek számára. (már ha nincs több szabad hely a raktárban) Úgyhogy vitathatatlan, hogy a legfontosabb rozsdamentes berendezés az életteli és vibráló nagykonyhák világában a különböző hosszúságban és eltérő gyártási minőségben készülő munkaasztal. Továbbá fémből vagy rozsdamentes acélból készült állványokkal, fix vagy állítható és különböző méretű fali polcokkal is kiegészítheti a területet.

Mielőtt átvesszük a rozsdamentes munkaasztalok meghatározó tulajdonságait tekintsük át a fajtáit
  1. alsó polcos
  2. alsó és köztes polcos
  3. alul nyitott
  4. burkolt
Kulcsfontosságú tulajdonságok
  1. méret
  2. lemezvastagság
  3. asztallap vastagsága
  4. rozsdamentes acél minősége

Rozsdamentes munkaasztalok  külterületre és beltérre egyformán kihelyezhetők és használhatók. Tisztaság és higiénia szempontjából hibátlan megoldásnak és ahogy már mondtuk nélkülözhetetlen elemnek számítanak a nagykonyhák életében ugyanis csillogó felületükön piszok és szennyeződés nehézkesen keletkezik és könnyen-gyorsan megtisztíthatók egy-két mozdulattal.


Mindaközben a baktériumokat és a különböző mikrobákat is képesek távol tartani.
A tervezésnek és az egyszerű vonalaiknak köszönhetően minden helyiségbe és közegbe beleillenek. Rozsdamentes munkaasztalokat akár évtizedekig képesek vagyunk hasznosítani köszönhetően a remekbe szabott gyártási folyamatoknak a végletekig kiforrott technológiának és az időtálló minőségi rozsdamentes acélnak amelyet a gyártás alatt használnak fel a hazai üzemek.  Strapabírásuk kivételes. Összehasonlíthatatlanul jobban bírják mint a többi nagykonyhai gépezet. Így nyugodtan tervezhetünk velük. Bírják a nagy igénybevételt aminek ki vannak téve egy üzemi konyhán. Kiváló befektetésnek számítanak. Abban az esetben ha összeszerelhető munkaasztalt vásárol még azzal a pozitív hatással is számolhat, hogy összeszerelés után könnyen szétszerelheti és áthelyezheti máshová. 


A bútorok műanyag fóliával vannak lefedve, hogy a szállítás során ne sérüljenek és védve legyenek a karcolásoktól.

A munkaasztalok egészen speciális fajtái közé tartoznak a lengyel Stalgast gyár összeszerelhető termékei. A hazai piacon kevesen dolgoznak összeszerelhető bútorzattal inkább az egyedi gyártást részesítik előnyben pedig a gyárakban készült és előre összeszerelt, leszállított változatnak számtalan hátránya van ezekkel szemben. Nagyobb helyet foglalnak így kevesebbet lehet belőlük tartani ráadásul azt is drágábban. Ennek következménye, hogy a raktárkészleten tartott egyedek száma lecsökken hiszen senki nem rendelkezik végtelen hely kínálattal. A másik, hogy ha egyszer megrendeljük és felállítjuk nehezen tudjuk a helyét áttenni. Ellenben az összeszerelhetőknek amiket ide oda pakolhatunk, tárolhatunk és könnyebben szállíthatunk is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése