hétfő

SEO szakértő

A SEO szakértő a Google találati lista befolyásolásával igyekszik egyes weboldalak számára kedvező pozíciót szerezni. Ezt a honlaptartalom javításával és linkprofil építésével éri el. 

szakértői Google kereső optimalizálás - seo
Keseresőoptimalizálás SEO-szakértő segítségével
Ezt a szakértői címet voltaképp én adományoztam magamnak :) No persze nem teljesen alaptalanul. Hanem azon a jogon, hogy a címben szereplő és több hasonló kifejezéssel - seo szakértő | keresőmarketing szakértő | seo szakember - jelenleg az én weboldalaim top helyzéseket foglalnak el a kulcsszavas ranglistán (például:  http://seo.balladium.hu/, http://ungparty.net/marketing/, http://keresomarketing.kárpátalja.net/). Ahhoz, hogy ide juttassam őket, bizonyára szükség volt némi szakértelemre - szakértésre. Meg kreativitásra. Meg kitartásra. Na és persze több olyan weboldalra, amelyeket sikerült elég jól összeraknom ahhoz, hogy viszonylag rövid idő alatt (rövid?? olyikat 3-4 éve optimalizálom!) célba jutottak számos kulcsszóval, a már említettek mellett például azzal, hogy Google helyezés javítás, Google keresőmarketing, Google linképítés. Bizony mondom, sok szakértés és sok meló van ebben! De kérdezheted a Guglitól azt is, hogy Ki a legjobb linképítő szakember?, eredményként akkor is egy balládiumos vagy ungpartys szájt áll a topon. Jó vagyok, na!

Az elsőként említett honlap most nagy segítségemre van két új keresőmarketing projektem támogatásában. Az első témája a pánikbetegség és agorafóbia, a másodiké a szerverbérlés és szerver hosting. Jól haladok mindkettővel. Ja, és közben arra is gyúrok, hogy keresőmarketing szakértő (seo specialista) - de csak félgőzzel, mert a virtuális szerverek hosztingolása és a pánikroham kezelése gyógyszer nélkül, valamint a télikert és a tömeges sms - mint seo-téma - most jobban foglalkoztat. Amit elhanyagolok: az az irodalom és a filozófia... A világtörténelem egészét felölelő regénytrilógiámba és a nagy világnézeti rendszerek szintézisét adó korszakalkotó bölcseleti műbe például még bele sem kezdtem :)

kereső optimalizálás - google szakértő
Egy kereső szakértő kolléga

Keresés optimalizáló SEO szakember

A SEO specialista kedvező Google helyezést igyekszik elérni a védelme alá vett honlap számára a webtartalom optimalizálása és a legális linképítés módszere segítségével. Az optimalizációs folyamatban különös figyelmet érdemel a relevancia kérdése. Szükséges, hogy a honlaptartalom releváns legyen a választott keresőkérdésekre nézve, továbbá a linkprofil építésénél arra kell törekedni, hogy a hivatkozások is megfelelő relevanciával rendelkezzenek, azaz olyan webhelyekről érkezzenek, amelyek tartalmi egybeeséseket, szövegösszefüggéseket mutatnak a támogatott weblap tartalmával, szövegével. Ha mindez megvalósul, akkor a támogatott website és a köréje épített linkhálózat szerves egészet képez, ami elősegíti az organikus találatok optimalizációját.

Aktuális projekt: sms kampány - csoportos küldés - marketing

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése