kedd

Notebook weboldal helyezés javítás

Laptop szerviz honlap Google helyezésének javítása


laptop szerviz budapest
A számítástechnikai szolgáltatásokra szakosodott budapesti vállalkozás három márkafüggetlen laptopszervizt üzemeltet a magyar főváros II., VI. és XIII. kerületében. A nagy forgalmi javítóműhelyek alkatrész-szaküzletként is funkcionálnak. Külön weboldala egyik műhelynek sincs, a céges honlap pedig a vállalkozás profiljának bemutatása és elérhetőségének megadása mellett nemcsak a szervizi szolgáltatásokat mutatja be, hanem online áruházként is működik. A több tízezer termékoldal kezelése a keresőoptimalizálás szempontjából meglehetősen problémás. Mindegyikkel külön foglalkozni természetesen lehetetlen, de az elérhető, hogy az egyes weboldalak SEO-kondíciói a Google általános keresőszempontjainak megfeleljenek. Termékoldalakkal azonban legfeljebb az adott termék speciális nevével lehet TOP helyezést elérni, olyan általánosabb kulcsszavakkal azonban már nem, mint például a következők: laptop akkumulátor töltő, notebook videokártya javítás, laptopszerviz budapest. Ilyen keresőkifejezésekre nézve nagy a konkurencia, és mivel masszív üzleti érdekel állnak az ágazat mögött, magas organikus forgalmat elérni egyáltalán nem könnyű.

Annyi az elején bizonyosnak látszott, hogy mind az egyes szervizi szolgáltatások, mind a kurrens alkatrésznevek számára külön kulcsszavas weboldalt kell készíteni, s ezeket kell előbb tartalmi optimalizálás alá venni, majd külső hivatkozásokkal alaposan megtámogatni.

A honlap tartalomoptimalizálása az ismert szempontok alapján történt. Az általános optimalizációt a speciális, azaz kulcsszavas honlapotimalizálás követte. Ennek során két momentumra érdemes külön is figyelni: az első, hogy a legfontosabb kulcsszavak, úgy mint
  • notebook szerviz budapest 13. ker
  • laptop billentyűzet csere, javítás
  • használt laptop processzor eladó
  • laptop akkumulátor vásárlás Bp.
megfelelő reprezentációt nyerjenek az adott weblapon, a másik, hogy ugyanezekre nézve a honlap tartalma releváns legyen. Arról itt olvashatni, hogy a Google szerint mi a releváns tartalom.

Ha a laptop szerviz által nyújtott szolgáltatások nevével készített és optimalizált weblapok, valamint és a webáruházban kínált alkatrészek nevével készített és SEÓ-zott gyűjtőoldalak megfelelő módon kerültek kialakításra, továbbá eléggé erős olyan linkprofil épül a szájt egésze mögé, amely ezekre a webhelyekre irányít mélylinkeket, akkor esélyes, hogy a laptopos weboldal Google helyezései javulni fognak. Kell-e mondanom, hogy ez meg is történt, és a keresőmarketing program nyolcadik hónapjára a webshop organikus forgalma a korábbi négyszeresére nőtt.

Notebook javítás - helyezés javítás

A linképítő tuning során leginkább tartalommarketing eszközöket alkalmaztam. Ennek során a laptop javítás és a notebook alkatrészek témájában a hónapok során több száz blogbejegyzés született, készültek továbbá speciális szervizes weblapok is.

notebook: Google helyezés javítás
A LAPTOP SZERVIZ-honlap Google-helyezéseinek javítása
Kihasználásra került minden olyan korábbi poszt vagy statikus honlap, amelyen számítógépről, klaviatúráról, pláne laptophasználatról esett szó, de jól jöttek az autós oldalak is, akkor meg akkuról és akkumulátor töltésről esett bőven szó. Kapóra jöttek a Budapest városnévvel kombinált blogok és weboldalak (pl. Szerver Budapest, Póker casino Budapest)., de mód adódott kihasználni a Google helyezés javítás - laptop javítás fogalmi kapcsolódást is. Ezen a réven a kontextus érintkezési elemei maguknak a hivatkozásoknak is magas relevanciát biztosítottak, így lehetett top pozíciókat szerezni - és ami fontosabb: megtartani.

Lásd még: Laptop hardver eszközök szervize - Google helyezésjavítás optimalizálással

Notebook szerviz weblapjára nézve tartalmi relevancia és kulcsszavas reprezentáció biztosítása. Kulcsszavak: Google helyezés javítás módszerei: honlapoptimalizálás, linképítés. Releváns tartalom optimalizálása és helyezésjavítás laptop alkatrész szervíz témában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése