KAPCSOLAT: Google helyezés javítása ügyében KERESSEN itt: küldjön online üzenetet

Linképítés - Seo Arvisura SMS kampány

Amióta az úgynevezett kreatív liképítéssel az Arvisura-hekkelésben optimalizáló szakember lettem, kényszeres módon nyitom az új és újabb linképítő weboldalakat különböző blogjaim alatt. Na, itt, a honlapoptimalizálás Google-bloggeres blogján még nem volt. A tűrhetetlen hiányosság ezennel felszámolva.

Seo Arvisurák

Google linképítés

Az Arvisurák eredeti jelentése a keleti ayurvédikus irodalomhoz kapcsolódik. Ott a gyógyítás ősprincípiumának a gyógyító attribútumokra való átruházását jelenti. Innen került át a fogalom a keleti egzisztencializmus filozófiájába, ahol a jellegzetesség-átruházás tételének Cecil M. Joepardy által megfogalmazott cikkelyét jelzi.

A keresőoptimalizálásban az Arvisura az innovatív módszerek, kreatív eljárások Google-szempontú alkalmazását értik alatta.

Az Arvisura-jellegű honlap optimalizálás és linképítés mindig konkrét célok elérésére kitűzött SEO-projektumok keretében valósul meg, eközben az "elemi információ" játssza annak a tartalmi elemnek a szerepét, amely a weboldalak tartalmában a kereshetőség alapfokát jelölik.

Az Arvisurák SEO-alkalmazása nagyrészt a lív származású nyelvészprofesszor, Alberd Yollaka nevéhez fűződik. A kárpátaljai Ungváron vendégeskedve ő avatott be engem az Arvisurák titkába - mint hajdan Paál Zoltán avatta be a sámánság tudományába Szalaváré Tura manysi partizán.
A Google-kereső 2013-ban újraértelmezett szempontjait maximálisan figyelembe véve alakítottam ki az úgynevezett diszperzív linképítés módszerét. Az egyéni eljárásban hasznosítottam korábbi eredményeimet, azokat, amelyeket a tartalmi alapú kreatív optimalizálás fogalma alatt az egyszerűség kedvéért Arvisura-módszernek neveztem el, ezzel is hangsúlyozva, hogy az "elemi információ-lényegítés" eljárását - mint SEO-módszert - a keleti egzisztencializmusban elterjedt axiómához hasonlítom, mely utóbbi szerint az ősprincípium a kollektív tudatalatti diszperziv radiációja révén lényegül rá az újonnan keletkező szubsztanciákra.

A Google-kereső szempontjai szerinti linképítő honlapoptimalizálás kiindulási pontja az, hogy a linkek a weben egyfelől csak akkor alkotnak hatékony rendszert, ha hálózatba vannak kötve azok a weblapok, amelyek a céloldal kulcsszavas linkkel támogatják, másfelől az ilyen linképítés csak akkor nem minősül a Google szemében manipulációnak, ha a rendszer "szétszórt", azaz diszperzív.

Ezzel a linképítő módszerrel dolgozom én, előzetesen azonban értelemszerűen a SEO-projektumokban részt vevő honlapok optimalizálására kerül sor.

Szöveges üzenetek a télikertből

A 2016-os mobil marketing kampány a 160 karakteres szövegüzenetek küldését biztosító szolgáltatás honlapjának tartalmi feljavítására és pozíciószerzésére összpontosít. Tudható, hogy tömeges mértékben nem mobilkészülékről, hanem online kapcsolattal közvetlenül a szerverről juttatják el az SMS-központokba a szövegüzeneteket adatbázis alapján. A szoftvertámogatás biztosítására professzionális szolgáltatóra van szükség. A bitsms ilyen. Küldjön csoportos üzenetet vállalati keretben ügyfeleinek:

Télikertből is működtethető mobilmarketing szolgáltatás nagyvállalati megrendelőknek - sms küldés magyar mobilhálózatra.

tömeges sms kampány

SEO-projektumok más blogokban is zajlanak, így például főb szakmai blogomban a pánikbetegségekkel és más viselkedészavarokkal küzdők blogját optimalizáló tuning részeként készült egy aloldal:

 • A pánikbetegség kezelése - honlapoptimalizálás és agorafóba
  Pánikbeteg projekt

  Milyen terápiával kezelhető a pánik? Betegség-e?

  A hamis Arvisura - magyar őstörténeti legenda

  A városi legendává fejlődött, ideológiai manipuláció révén létrejött, részben finnugor, részben hun-magyar "partizán-mítosz" szerint a magyarok a csillagokból származó úz (ősmagyar) emberanyától származnak. Az úgynevezett Arvisurák folyamatos lejegyzésére a beavatott manysi vagy palóc rovósámánok hivatottak. Bár nemhogy a rovásírást, a magyar betűket is alig ismerő Paál Zoltán kohász is ilyen beavatott lett partizánévei alatt, majd a háború után 30 esztendőn keresztül írta az Igazszólást. Saját elmondása szerint kapcsolatba került a kollektív tudatalattival és  agyrádión jutott a történelmi igazság birtokába. Az Arvisuráknak ez a tökéletes félreértelmezése nagyban hátráltatta a kreatív honlapoptimalizálás új módszereinek a kialakulását.
  A Google Penguin (Pingvin) és a Google Humminbird (Kolibri) 2013-as szeptemberi-októberi élesítése (frissítése: Google Algorithm Upgrade) óta a linképítés korábbi bevált  módszerei többé nem alkalmazhatók: a komplex honlapoptimalizálás és a Google kereső netmarketing alapípú diszperzív Arvisura-SEO linképítő metódus lépett színre.

  Arvisura SMS kampány - tömeges üzenet küldés. Google helyezés javítás linképítés révén. Télikertek

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése