szombat

Autóbérlés Budapest honlap optimalizálása

cytroen autó bérlés budapestMióta apa kocsit hajt, azóta világcégünk egyre több virtuális személygépkocsi bérlését teszi lehetővé online foglalás mellett. Ezért szükségessé vált egy új domain név beüzemelése. Egyelőre szándékosan hevenyészett webtartalom került rajta elhelyezésre, mintegy kísérleti tesztelés céljából: vajon a Hitchcock filmek autót vezető néhány emlékezetes hőse és Bada Dada örökbecsű autós dala segíthet-e a weboldal optimalizálásnak abban a szakaszában, amikor bizonyos mérvű terjeszkedés vált szükségessé.


Ezért is került kidolgozásra az Arvisura fedőnevű linképítő projekt is, amely meglévő fraktálrendszerünkön belül egy új sarjadás gócpontját képezi. A szerteágazás már megkezdődött és ebben nem csupán a Budapesti Arvisura Autóbérlés SMS Kampány honlapja vesz ki tetemes részét, hanem a fővárost Kárpátaljával összekötő alagútban húzódó autópálya mentén elterülő több minőségi autókölcsönző is. Ennek köszönhetően a Konszern weboldala a kreatív linképítésnek köszönhetően már benne van a 40 legjobb Google-találat között a legfontosabb 2-3 kulcskifejezésre nézve (kulcsszavak tekintetében jól el vagyunk eresztve).

A terjeszkedés másik iránya: mivel mind a freeblog,mind a blogter alkalmatlanná vált a jóízű blogolásra, így néhány bérautó új helyre szállította régebbi blogjainkat. Ezekre innen most aktiváló linkek mutatnak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése