vasárnap

Szerver-bérlet blog SEO-zása

100% optimalizáltság - Szerver bérlet poszt  >>katt a képre a nagyításhoz
22 optimalizálási kritériumnak 100 %-osan megfelelnek a blogposztok - és maga a blog is.

Többéves tapasztalatom szerint egy bizonyos kulcssóval, ha arra jelentős konkurencia mutatkozik, akkor lehet Google-sikert elérni, azaz akkor lehet a gondjainkra bízott weboldallal jó helyezést szerezni a találati rangsorban (Google SERP), ha nem egy-egy elkülönített webegységet igyekszünk csúcsra juttatni, hanem konstrukcióban, rendszerben gondolkodunk. Ha egy statikus weboldal a favoritunk (azaz olyan website, amelynek tartalma hosszú hónapokig változatlan marad), akkor igen ajánlatos egy blogot is telepítenünk az adott domain alá és gondoskodnunk arról, hogy abban rendszeresen legyenek új posztok. Ha pedig történesen blogot kell sikerre vinnünk, igen hasznos lehet néhány kulcsszavas állandó oldalt integrálnunk a rendszerbe: erre magánok a blognak az állandó oldalai is alkalmasak lehetnek, de még jobb külön szájtokat építenünk.

Az eredmény azonban természetesen azon áll vagy bukik, hogy a főoldal és a segítő egység tartalmilag mennyire optimalizált és formájában mennyire keresőbarát. A szegényes tartalmú oldalak nem képesek hatékonyan támogatni egymást. A Google helyezés weblap-SEO függő, ez alól nem bújhatunk ki

Szerverek bérlése - weblap optimalizálás


Aktuális munkámban a főoldallal nehezen boldogulok. Ennek fő oka, hogy ez egy üzleti célú honlap és konkrét szolgáltatást - szerver bérletet és hosztingot - kínál ügyfeleknek. Így tartalmának kialakításában nem a SEO az elsődleges szempont. Éppen ezért roppant hasznos, hogy a szájt integráns részét képezi az aldomain alatt futó szakmai blog, amelynek kurírozását a tulajdonos száz százalékig rám bízta. Ennek a 100 %-nak azzal igyekeztem megfelelni, hogy nemcsak a blog egésze, hanem a munkámnak már alavetett (űj és régebbi) blogbejegyzések mindegyike a lehető legtöbb SEO-szempontnak elehet tegyen. Tovább megyek, a kategóriaoldalak és címkeoldalak ugyancsak hozzák a száz százalékot.

Ez persze csak úgy történhet, hogy olykor órákig kotlok egy-egy megoldandó feladaton.  De hát a honlapoptimalizálás már csak ilyen.

A fenti kép a szerver bérlet lehetőségét kínáló blogbejegyzés elemzését mutatja - a 22 szempontot egy online rendszer vizsgálja és weblapján kidobja az eredményt.


A hivatkozott bejegyzés volt elérhető, most már más nyílik alatta:
Minden bejegyzés és a blog bejegyzése - azon kívül, hogy minőségi olvasmányul szolgál - az anyahonlapot támogatja abból a célból, hogy Google-helyezési javuljanak a legfontosabb kulcsszavakkal, úgy mint:
Szerver bérlés honlap és blog optimalizálása. Google helyezés javítás: virtuális szerverbérlés - virtuális szerver bérlet, honlapok optimalizálása, google pozícó javítás, weblap optimalizálás, dedikált vps 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon ajánlom úr, Benjamin szolgáltatásait minden olyan személynek, akinek pénzügyi segítségre van szüksége, és bármilyen további igényt kielégítenek a magas könyvtárak felett. Ismét elismerést nyújtok önnek és munkatársainak rendkívüli kiszolgálásáért és ügyfélszolgálatáért, mivel ez nagy előnyt jelent a vállalatának, és kellemes élmény olyan ügyfelek számára, mint én. A legjobbakat kívánva a jövőre. Úr, Benjamin a legjobb módja annak, hogy könnyű kölcsönt szerezzen, itt van e-mail .. / lfdsloans@outlook.com Vagy beszéljen Benjamin úrral a WhatsAppon keresztül Via_ 1-989-394-3740 köszönöm azért, hogy őszinte szívemben ismét kölcsönsegítéssel segített nekem, örökké hálás vagyok.

    VálaszTörlés